Кои сме ние

България Вендинг Сървисиз е водеща компания за вендинг услуги.

Предлагаме ефективни гъвкави иновативни решения в грижата за Вашите служители – вендинг автоматите ни доставят напитки и храни на работното място.

Предлагаме впечатляващо богат асортимент, удобни вендинг съоръжения.С нас е лесно, модерно и удобно.

Успешно обслужваме големи предприятия и малки офиси. Прилагаме индивидуален подход към всеки наш партньор.

Нашата история

България Вендинг Сървисиз стартира през 2002г. и има предмет на дейност разполагане и пълно обслужване на самопродаващи автомати за кафе, топли и студени напитки и закуски.

От момента на създаването си, Дружеството се профилира в закупуване, разполагане и експлоатация на собствени автомати за кафе и топли напитки. Впоследствие, следвайки развитието на пазара на вендинг услуги започва да закупува и разполага собствени автомати за студени безалкохолни напитки и за закуски.

Постепенно относителният дял на автоматичните машини за закуски и храни се увеличава. Към настоящият момент разполагаме с отлична доказана система за обслужване и доставка на храни чрез автомати, изключително богат асортимент продукти, напитки и енергийни продукти.

Имаме натрупан значителен положителен опит при обслужване на големи предприятия и организации, като предлагаме напитки и храни и на заетите в нощните смени.

Оперираме в София, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Бургас, Велико Търново, Плевен, Русе, Благоевград и др., като сме създали организация за качествено обслужване и техническа поддръжка на всеки един автомат.

Към настоящия момент сме разположили над 900 собствени вендинг съоръжения за топли и студени напитки, храни и закуски, кафе на капсули.

Обслужваме малки и големи офиси, производствени предприятия, държавни учреждения и здравни заведения, частни организации, където сме изградили авторитет на коректен стабилен партньор.

Притежаваме развита офисна мрежа, която ни позволява да предлагаме услугите си в национален мащаб.

Оставете всичко на Нас

мисия

Да поемем изцяло грижата за служителите на клиентите си, като прилагаме индивидуален подход и отговоряме на изискванията на всеки наш клиент. Да сме полезни на нашите партньори.

визия

Предлагаме най-доброто, превръщаме нашите услуги в съвместно преживяване!

Ценности

L

Коректност и бизнес етика

L

Качествени услуги

L

Дългосрочно сътрудничество

L

Постоянно усъвършенстване и нови идеи

L

Стремим се клиентите ни да са доволни от нас

Социална отговорност

България Вендинг Сървисиз насочва своите усилия в областта на корпоративната социална отговорност към децата. От 2010г. подпомагаме Фондация Ейнджълс, като ежемесечно участваме в благотворителни мероприятия.

0700 13 123

office@bulvending.com

Адрес: гр. София 1510,

ул.Васил Петлешков 12