Системи за пречистване на въздух

Защо да изберете Winix пречистватели за въздух?

Чрез пречиствателите за въздух можете да осигурите по-здравословна среда за Вас, вашето семейство или служители в собствения си дом или офис. Дългосрочните ползи от една наистина здравословна среда не могат да бъдат измерени в парична стойност. Изборите, които правите днес, ще повлияят на начина Ви на живот занапред.

 Много от новите препоръки за организацията на офис пространствата, включват ползването на пречистватели за въздух.

Чистият въздух спомага за по-добра работоспособност. Научен факт е, че мръсният въздух в помещението може да намали значително концентрацията, да причини главоболие, отпадналост или сънливост.

Пречистеният от вируси и микроби въздух може да редуцира заболеваемостта на работното място до 50%. Това може да спести огромни средства на компаниите.

Технологии

PLASMAWAVE
PlasmaWave® технология създава положителни и отрицателни йони, които се съчетават с естествената водна пара, за да образуват хидроксили. Хидроксилите моментално неутрализират и спомагат за разпаднето на вируси, бактерии, химически изпарения, миризми и газове на молекулярно ниво.
CLEANCEL
Директно вградена в пластмасовите повърхности антимикробна материя, която редуцира появата на бактерии, гъбички и акари. Cleancel® намалява бактериалното замърсяване със стафилококус ауреус, Ешерихия Коли и Салмонела. Cleancel® предпазва от неприятни миризми и бактериално замърсяване.
ИЗМИВАЩ СЕ ПРЕ-ФИЛТЪР
ПРЕ-филтърът събира големи прахови частици, косми и козина от домашни любимци. ПРЕ-филтърът удължава живота на Карбоновия и TRUE HEPA филтъра
КАРБОНОВ ФИЛТЪР
Този филтър елиминира остатъчeн мириc и органичните частици от въздуха, причинени от битови миризми и домашни любимци.
TRUE HEPA HE13 ФИЛТЪР
TRUE HEPA филтър премахва 99,97% от всички прахови частици във въздуха като фин прах, алергени, гъбички и цветен прашец.

Сертификати

AHAM е акредитирана и стандартизирана ANSI Организация. Тя разработва и поддържа технически стандарти за различни уреди, като целта е гарантиране на единни и повтaряеми показатели.

Alergy UK е водеща благотворителна организация, която предоставя съвети, информация и подкрепа за хората, които имат алергии и непоносимост към някои храни.

Те се представят като „гласа“ на страдащите от алергии хора, които водят битка с тези широко разпространени заболявания.

ECARF е фондация, която си е поставила за цел да подобри качеството на живот на хората, като насърчава научните изследвания в областта на алергиите. Charite, най-големият университет, болница и седалище на фондацията, осигурява финансиране на научни изследвания, специализирани в изучаването на причините за алергичните реакции.