Електронни разплащания

Предлагаме системата Blue Vending Cashless, която позволява картите за достъп на служителите да бъдат използвани за да получат топла напитка и закуска.

Изключително удобна, лесна за употреба и сигурна. Подходяща при предоставяне напитки и храни за нощна смяна, социални придобивки и др.

 

Картата за достъп се доближава до четец, който е монтиран на предния панел на нашия вендинг автомат, по този начин служителят е разпознат от системата и може да ползва кредит за закупуване на топла напитка, предварително одобрен от работодателя. Едно от предимствата на системата ни е отпадането на необходимостта служителят да носи допълнително ел. ключ, чип или нещо друго, няма нужда отговорен служител допълнително да раздава, съхранява и отчита ключове и/или чипове.

– служителят може да ползва дневен кредит под формата на определена сума или брой напитки (продукти). Този дневен кредит или неговият остатък може да се нулира в края на деня, края на седмицата, месеца или друг период.

– картата на служителя може да е активна в определен часови диапазон (например от 22.30 до 5.00 часа) и отново да може да ползва определен брой напитки (продукти) или кредит под формата на сума.

– различните служители могат да имат различни права (брой напитки, сума на кредит, часови диапазони и др.)

– осигурен е достъп до системата в реално време, така че контрагентите ни, чрез своите акаунти, да имат възможност по всяко време да следят консумацията и да ползват различни справки, включващи консумиран продукт, стойност, точно време, място и карта, с която е ползвана услугата.

– системата постоянно изпраща информация за състоянието на автомата (работи ли нормално или не) и ни дава възможност за изключително бърза реакция, в случай на повреда.

– системата ни ползва „облачни услуги“, което определя изключително високата степен на сигурност и непрекъснатост на работа.