Социална политика за служители
Телеметрия

Системата Blue Vending Cashless позволява картите за достъп на служителите да бъдат използвани за да получат топла напитка и/или закуска.

Изключително удобна, лесна за употреба и сигурна. Подходяща при предоставяне напитки и храни за нощна смяна, социални придобивки и др.

Работа със системата:

Картата за достъп се доближава до четец, който е монтиран на предния панел на нашия вендинг автомат, по този начин служителят е разпознат от системата и може да ползва кредит за закупуване на топла напитка, предварително одобрен от работодателя.

избиране на продукт от вендинг машина за храни и напитки

Предимства на системата

  • Отпада необходимостта отговорен служител да се занимава с разпределение, съхранение и отчитане на допълнителни чипове, карти или други електронни устройства.
  • Наблюдение в реално време и незабавен репортинг – в системата са предвидени до три акаунта със статут на наблюдател за представители на работодателя. Ако работодателят предоставя на служителите си топли напитки, системата дава точна информация кога, къде и кой е получил напитката необходимост, Справките са организирани в следния формат: време, място, продукт, номер на карта.
  • Опция за работодателя самостоятелно да променя статуса на всяка карта и асоциираната към нея политика (работодателя сам определя и/или променя вида и обема на социалните придобивки за отделен служител и/или група служители).
  • Отпада необходимостта служителите да носят, съхраняват и отчитат допълнителни електронни карти, ключове, чипове и др., които може да загуби

Системата предлага различни варианти на работа

 

  • служителят може да ползва дневен кредит под формата на определена сума или брой напитки (продукти). Този дневен кредит или неговият остатък може да се нулира в края на деня, края на седмицата, месеца или друг период.
  • картата на служителя може да е активна в определен часови диапазон (например от 22.30 до 5.00 часа или от 08.00 до 17.00) и отново да може да ползва определен брой напитки (продукти) или кредит под формата на сума.
  • различните служители могат да имат различни права (брой напитки, сума на кредит, часови диапазони и др.)
  • осигурен е достъп до системата в реално време, така че контрагентите ни, чрез своите акаунти, да имат възможност по всяко време да следят консумацията и да ползват различни справки, включващи консумиран продукт, стойност, точно време, място и карта, с която е ползвана услугата.
  • системата постоянно изпраща информация за състоянието на автомата (работи ли нормално или не) и ни дава възможност за изключително бърза реакция, в случай на повреда.
  • системата ни ползва „облачни услуги“, което определя изключително високата степен на сигурност и непрекъснатост на работа.